Ποιοί Είμαστε

H MT Fonemaster Ltd ιδρύθηκε στην Λευκωσία το 2012 με βασικό προσανατολισμό την παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης κινητών τηλεφώνων, tablets, wearables και άλλων προϊόντων τεχνολογίας. 

Εμπειρία. Επαγγελματισμός. Υποστήριξη.

Κορυφαίοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, όπως SAMSUNG, Huawei, LG, TCL (Alcatel & Blackberry) , TP-link (neffos), MLS, Nokia, Motorola by Lenovo και Lenovo, μας εμπιστεύτηκαν και μας ανέθεσαν το After Sales Support των προϊόντων τους.

Σήμερα η MT Fonemaster Ltd είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επισκευής κινητών τηλεφώνων στην Κύπρο.

Επενδύοντας στη διαρκή και σταθερή εκπαίδευση των τεχνικών μας, στην πιστοποιημένη υποδομή των εγκαταστάσεων του εργαστηρίου, καθώς και του σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, πετύχαμε να εξελιχθούμε και να νιώθουμε υπερήφανοι με το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο κέντρο υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στη χώρα μας από 10 διαφορετικούς κατασκευαστές

 

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι η άμεση και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών παρέχοντας μια γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία.


Το όραμά μας

Στην Fonemaster, όραμά μας δεν είναι απλά να επισκευάζουμε μια συσκευή αλλά να δίνουμε κάθε φορά λύση στο πρόβλημα του πελάτη, στοχεύοντας πάντα στο μέγιστο βαθμό ικανοποίησης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο Service.

00 Days
00 Hrs
00 Mins
00 Secs
Expired
Μένουμε σπίτι. Κάποιοι όμως πρέπει να εργάζονται για εσάς. Η Fonemaster ανήκει στην κατηγορία των εταιρειών για επισκευές συσκευών κινητής τηλεφωνίας, που εμπίπτει στις εξαιρέσεις των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά, για τη δική σας εξυπηρέτηση. Εσείς μένετε σπίτι και ασφαλείς, εμείς μένουμε ανοιχτοί για να σας εξυπηρετήσουμε με την υπηρεσία Pick Up & Return, την οποία παρέχουμε εντελώς δωρεάν μέχρι τις 30 Ιουνίου με Παγκύπρια παραλαβή και παράδοση της συσκευής σας με την επισκευή τηςΤο εργαστήριο μας παραμένει ανοιχτό με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ενώ τηρούμε με ευλάβεια όλα τα μέτρα ασφαλείας, όπως αυτά ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση.
Δωρεάν Παραλαβή Συσκευής

Scroll to Top