Παραλαβή συσκευής

.

Με την υπηρεσία ‘’Παραλαβή συσκευής’’ (Pickup & return) η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραλάβει την συσκευή σας από οποιοδήποτε σημείο της Κύπρου να την επισκευάσει και να την στείλει πίσω επισκευασμένη σε μόλις 4 εργάσιμες μέρες. **

Αποστολή με Courier

Συμπληρώνετε την φόρμα αποστολής

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να διευθέτηση την παραλαβή της συσκευής.

Αμέσως μετά θα λάβετε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση το δελτίο αποστολής της υπηρεσίας Pickup & Return Service το οποίο προαιρετικά μπορείτε  να εκτυπώσετε για να συνοδεύσει την συσκευή σαs. 

Αποστολή

Η ΑCS Courier θα παραλάβει δωρεάν* τη συσκευή σας. Συσκευάζετε προσεκτικά τη συσκευή σας και την παραδίνετε στο μεταφορέα.
Ιδανικά μέσα σε ένα φάκελο ή ένα μικρό χάρτινο κουτί, αφού το έχετε τυλίξει με απορροφητικό χαρτί ή προστατευτικές κυψελίδες αέρα

Ενημέρωση

Μόλις παραλάβουμε την συσκευή, σας ειδοποιούμε ότι έχει φτάσει στα χέρια μας. Προβαίνομε σε τεχνική διάγνωση, κοστολογούμε τη βλάβη και σας ενημερώνουμε. Θα έχετε πλήρη ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο και κόστος, για να επιλέξετε αν θέλετε να προχωρήσει η επισκευή σας. Στις περιπτώσεις που η επισκευή πραγματοποίητε στα πλαίσια της εγγύησης θα ενημερωθείτε μόλις ολοκληρωθεί η επιδιόρθωση.

Επισκευή

Η συσκευή σας θα επισκευαστεί και θα αποσταλεί σε εσάς εντός 24 ωρών**.

Αν χρειαστεί  επιπλέον χρόνος λόγω αναμονής ανταλλακτικού σας ειδοποιούμε και σας ενημερώνομε για τον εκ νέου  εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης.
Αν δε θέλετε να προχωρήσει η επισκευή για τις εκτός εγγύησης περιπτώσεις έχετε 2 επιλογές. Σας το επιστρέφουμε με χρέωση €11,90 για τον έλεγχο ή μας αφήνετε τη συσκευή για ανακύκλωση, χωρίς καμία χρέωση.

Παραλαβή

Παραλαμβάνετε το τηλέφωνο ή το tablet σας από τον Courier στην πόρτα σας. Σε επισκευές άνω των 100 ευρώ δεν θα έχετε επιβάρυνση , ούτε για τα μεταφορικά της επιστροφής*. Πληρώνετε με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Η διαδικασία συνήθως χρειάζεται 1 έως 2 εργάσιμες , για τις μεταφορές.

Στοιχεία Παραλαβής

Στοιχεία Συσκευής

*Εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των ορίων του δικτύου της ACS. 
** Εξαιρούνται χρονοβόρες βλάβες όπως νερά, ξεκλειδώματα δικτύου κ.α. που μπορεί να χρειαστούν έως και 7 ημέρες, καθώς και περιπτώσεις δυσεύρετων ανταλλακτικών.

Όροι παραλαβής συσκευής

  1. Ο πελάτης οφείλει να δημιουργήσει επαρκή και πλήρη αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του, πριν παραδώσει τη συσκευή του. Η Fonemaster δε φέρει ουδεμία ευθύνη για την απώλεια δεδομένων και αρχείων που περιέχονται στη συσκευή κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τεχνικών εργασιών από τους τεχνικούς της.

  2. Η Fonemaster δε φέρει καμία ευθύνη για τη μεταφορά της συσκευής από τον πελάτη προς το επισκευαστικό κέντρο. Η ασφαλής συσκευασία και μεταφορά του προϊόντος πραγματοποιείται με ευθύνη του πελάτη.

  3. Εάν ή συσκευή καλύπτεται από εγγύηση απαραίτητο είναι να συνοδεύεται από αντίγραφο απόδειξης λιανικής ή τιμολόγιο.

  4. Ο χρόνος επισκευής εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού του εκάστοτε κατασκευαστή, αλλά και απρόοπτων επιπλοκών κατά τη διαδικασία αποκατάστασης. H Fonemaster δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση καθώς και για τις συνέπειες που αυτή μπορεί να έχει για τον πελάτη.

  5. Σε περίπτωση που μία συσκευή η οποία κατά την παράδοση καλύπτεται από εγγύηση αλλά μετά από τεχνικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι η συσκευή είναι εκτός εγγύησης λόγω κακής χρήσης και ο πελάτης αρνηθεί το κόστος επισκευής τότε υπάρχει ελάχιστη χρέωση ελέγχου 11,90€.

  6. Η περιγραφή βλάβης στο παρόν γίνεται κατά την απόλυτη κρίση του πελάτη. Η Fonemaster προβαίνει σε διενέργεια τεχνικού  ελέγχου προς διαπίστωση της αναφερόμενης βλάβης και της πλήρης καλής λειτουργίας της συσκευής. Εν συνεχεία ενημερώνει τον πελάτη για την πλήρη περιγραφή και πιθανό κόστος για την επίλυση του προβλήματος.

  7. Σε περίπτωση που η βλάβη σχετίζεται με τερματικά σύνδεσης όπως φορτιστή, καλώδιο USB , ακουστικά και λοιπά  αξεσουάρ, παρακαλούμε όπως αποστέλλονται και αυτά μαζί με την συσκευή για τεχνικό έλεγχο.
  1. Έχω διαβάσει την πολιτική των προσωπικών δεδομένων του ιστοτόπου.
Scroll to Top