Επισκευές Η/W

Βρείτε την σωστή υποστήριξη για εσάς

Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις της τεχνολογίας παρέχοντας έτσι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες επισκευών με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επαγγελματισμού.

Δωρεάν επισκευές στις εντός εγγύησης συσκευές και όπως ορίζουν οι κατασκευαστές

  • Η αδιάβροχη συσκευή σας παραμένει αδιάβροχη και μετά την επιδιόρθωση
  • Πιστοποίησης και έλεγχος (Πιστοποιημένες δοκιμές αντοχής στο νερό με τον κατάλληλο εξοπλισμό ελέγχου από τους κατασκευαστές.)
  • Διαγνωστικός και Τελικός έλεγχος ( δοκιμές Διαγνωστικού ελέγχου πριν από την επισκευή και τελικός/ποιοτικός έλεγχος όλων των λειτουργιών και επιθεώρηση συσκευής πριν την παράδοση)

Επισκευές Εκτός εγγύησης

  • Διατήρηση της εργοστασιακής εγγύησης, ακόμη και μετά την επιδιόρθωση μιας σπασμένης συσκευής
  • Μπορούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος του κινητού σας, Tablet ή wearable που έχει υποστεί βλάβη, είτε αυτό βρίσκεται εντός εγγύησης, είτε αυτή έχει παρέλθει. Τα κατάλληλα εργαλεία και οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας βρίσκονται στο κατάστημά μας έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στη συσκευή σας

Γνήσια ανταλλακτικά/ Άριστα τεχνικά μέσα

  • Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά, ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Γρήγορη Εξυπηρέτηση

  • Επισκευάζουμε κάθε βλάβη, γρήγορα ,αξιόπιστα και οικονομικά.
  • ( Το 85% των επισκευών μας ολοκληρώνονται αυθημερόν ή το αργότερο την επόμενη ημέρα )

Πιστοποιημένοι τεχνικοί

  • Τα κατάλληλα εργαλεία και οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας βρίσκονται στο κατάστημά μας έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στη συσκευή σας.
  • Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστα εξειδικευμένο προσωπικό που είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει. Με τη συνεχή εκπαίδευση των τεχνικών μας είμαστε πάντα εξελισσόμενοι κι ενήμεροι για τα νέα της τεχνολογίας

Παραλαβή συσκευής

Με την υπηρεσία ‘’Παραλαβή συσκευής’’ (Pickup & return) η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραλάβει την συσκευή σας από οποιοδήποτε σημείο της Κύπρου, να την επισκευάσει και να την στείλει πίσω επισκευασμένη σε μόλις 4 εργάσιμες μέρες. **

* Κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς.

* Προκειμένου να παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης των συσκευών μας, το επισκευαστικό κέντρο υποχρεούται να πραγματοποιεί αναβάθμιση λογισμικού σε κάθε είδους επισκευή. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε τη καλή λειτουργία της συσκευής. Στις περιπτώσεις αυτές, συνίσταται στον πελάτη να κρατάει αντίγραφο ασφαλείας (backup) των δεδομένων που περιέχονται στην συσκευή του, επειδή αυτά ενδέχεται να χαθούν κατά τη διαδικασία της επισκευής. Για τυχόν απώλεια περιεχομένων(δεδομένων) στη συσκευή δεδομένων η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης παρέχει τη ρητή συναίνεσή του για επεξεργασία τυχόν προσωπικών δεδομένων που βρίσκονται στην συσκευή του και ιδίως την διαγραφή τους.

* Συστήνουμε να αφαιρείτε την κάρτα μνήμης και SIM πριν παραδώσετε τη συσκευή.

*Αν η βλάβη της συσκευής σχετίζεται με κάποιο αξεσουάρ(π.χ. handsfree, φορτιστής κλπ.) πρέπει να το έχετε κι εκείνο μαζί σας για να το προσκομίσετε για έλεγχο.

* Αν η επισκευή του κινητού σας είναι αδύνατη(το κόστος επισκευής ξεπερνά την αξία του προϊόντος), δεν υπάρχει καμία χρέωση.

*Σε περίπτωση που επιλέξετε να μην το επισκευάσετε, υπάρχει κόστος ελάχιστης χρέωσης / διαγνωστικές δαπάνες  στα 11.90€, που αφαιρείται αν μας αφήσετε το κινητό σας για ανακύκλωση.

*Επισκευάζουμε κάθε βλάβη, γρήγορα ,αξιόπιστα και οικονομικά.

Scroll to Top